OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Veijos hysteriska stallform fortsätter!

Säker favoritvinst för Veijo Heiskanen och R.K.King i första V4. Spets direkt och sedan hade Heiskanen till synes total kontroll. Ryckte undan när upploppet kom och vann före Bellino B. och Conrad Lugauer som från ryggen tog dödens varvet kvar och Vital med Niklas Lindblad som hittade ut i andra utvändigt.
– Jättetrevlig häst. Idag var han nästan för avslappnad och jag hade faktiskt ingen riktig koll på hur fort det gick. Jag hade ingen klocka med mig och vi fick inga tider, sa Veijo Heiskanen – som vann på dugliga 1.14,2/2640a.
king
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Veijo Heiskanen har som sagt stall i form och fick ge nio gånger när han vann andra V5 med Schatzi Fayline. En treåring som inte gjort så mycket väsen av sig, men dottern till Maharajah gick bara runt hela fältet ute i spåren när upploppet var i sikte och vann säkert före Bella The Bomber med Joakim Lövgren från andra utvändigt och Heyhohereshegoes efter sen lucka för Nicolaj Andersen
– Hon har tränat bra men jag har kört lite passivt i början och senast galopperade hon. Startspår elva och sprinterdistans var ju inget direkt segerläge. Fjärde spår sista 600 meterna, det var riktigt bra gjort, sa Veijo Heiskanen som här tog sin andra seger för kvällen.
Schatzi Fayline / Veijo Heiskanen

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021