För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Fyra Åbysegrar under Axevallas fredagstävlingar

Axevalla kördes fredagstrav och Åbyhästarna höll sig långt framme. Det började med Mats och Kickis Olsson Robin Hood. Iina Aho stod som vanligt för en taktiskt bra ritt och Robin Hood tog ner Adamant i en tät slutstrid efter fått lopp i ryggar till den bortre långsidan.

Maria Törnqvist visade upp en fin häst i Rapido S.W. som var helt överlägsen för Ville Karhulati. Hästen stod för en rejäl då han trots en tung resa vann helt överlägset. Det var Capulus Horses KB som äger hästen. Förstapriset var 50 000 kronor.

Andre Eklundh visade upp en fin debutant i Walther på G. som vann från ledningen. Det är Ola Persson som äger hästen och segertiden blev 1.15,7/2140 auto. Förstapriset var 25 000 kronor.

Håkan E Johansson Sato visade sina klassiga takter när han vann. Sato fick ett lopp som tredjehäst i andraspår och när upploppets nalkades visade hästen fin skalle när han tog sig förbi Judge Memphis till slut.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021