OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Fin tisdag på Axevalla!

Axevalla körde V5 under tisdags kvällen och flera Åbyhästar vann. I det andra loppet för kvällen avlade Go All Night med Bo Falsig sin maiden. Trots att hästen fick gå utvändigt ledaren hela vägen sprintade hästen undan mycket enkelt till segern på 1.16,8/2140. Segermarginalen blev 8 längder och det är Bo Falsig AB med flera som äger. Förstapriset var 25 000 kronor. Daniel Karlsson tog sig till final i Amatör SM genom att sätta dit Amber Brick. Daniel körde ett perfekt lopp och Amber Brick tackade genom att speeda till seger. Förstapriset var 30 000 kronor och det är Firma Björkman och Firma M.M. som äger. Maria Törnqvist har en lovande häst i Conrads Diderot som tog tredje raka seger. Ville Karhulati körde i spets hela vägen och hästen vann mycket enkelt. Det är Stall Elsten i Onsala som äger hästen. Maria Andreasson har en fin liten häst i Tourzo som tillsammans med Rickard Svanstedt vann. Via en rykande avslutning hann hästen fram till segern och är 25 000 kronor i förstapriset.

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021