Tre Åbysegrar på Kalmar!

Balltorp noterade sin femte V75 vinnare på 2 månader när Naglo’ Del Nord skar mållinjen först. Veijo Heiskanen tog en lugn start och hamnade som sista häst i andraspår.  800 kvar stötte Veijo ut framförvarande ekipaget och fick en rygg att gå i fram till upploppet. In på upploppet vred Heiskanen på och Naglo sprintade förbi sina konkurrenter mycket enkelt.  Segern var värd 125 000 kronor och det var hästens tjugonde seger i den sjuttioåttonde starten.  Heiskanen har nu vunnit 3 av 12 starter i år som tränare och kört in 276 400 kronor. Det är Beata Persson som sköter hästen som står uppstallad på Balltorp. Det är Denco HB, Veijo Heiskanen och Leif Olsson som äger Naglo Del Nord
naglo_del_nord_mal.jpg
 
Inför segern med Naglo hade Heiskanen värmt upp genom att vinna med L’Hertier. Veijo fick positionen utvändigt ledaren som blev rygg ledaren efter drygt ett varv. In på upploppet kom luckan och L’Hertier och vann mycket enkelt. Det är Catarina Denberger som tränar L’Hertier och Denco HB som äger.
Mikko Aho fortsätter att visa fina resultat som proffstränare och med Son Of Owe tog han årets fjärde tränarseger. Från rygg ledaren blev segern mycket säker och det var hästen första seger i karriären. Segern var värd 25 000 kronor Stall KPP AB i Sollebrunn äger Son Of Owe.
 

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024