För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Åbydubbel på Mantorp!

Åbyhästarna noterades för 2 segrar när Mantorp körde V64-tävlingar.  Först ut var Rolex Bigi som ägs av Creder och Anette Johansson. Maria Törnqvist körde sin stjärnhäst och gav sin häst en perfekt resa i andra utvändigt. Greppet kopplades enkelt in på upploppet och segermarginalen blev några längder. Förstapriset var 35 000 kronor och det var hästens tjugonde seger i den femtiotredje starten.  I det nionde loppet tog Varps Gårds Wahtoshi karriärens tredje seger. Jörgen Sjunnesson körde den Heiskanen tränade hästen till ledningen och efter ett lugnt förstavarv så stack Raja Mirchi dottern enkelt undan till seger. Förstapriset var 30 000 kronor och segertiden var 1.16,8/2140 auto. 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021