Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Dubbel för Oscarsson och trippel för Heiskanen

Jennifer Oscarsson tog en dubbelseger i helgen genom Barack La Marc. Det starke Barack La Marc vann ett montélopp på Romme. Barack visade prov på sin fina styrka och det är Veijo som äger. Segertiden blev 1.15,2/2160. Med Lubeck så blev Jennifer hägnades i tredjespår hela vägen men trots hade hästen stryka och mod att gå undan på 1.12,6/1640 auto. Det var 30 000 kronor till segraren och det är L.G.J Invest som äger hästen. Lubeck har tjänat över 200 000 kronor i år. Veijos stall fortsatte sitt segertåg när Kid Vacation gjorde comeback efter en lite paus. Trots tuffa förutsättningar med 20 meters tillägg så sprang Kid Vacation runt dom till en seger. Segermarginalen var ett huvud och det är Dag Johansson som äger hästen.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020