OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

V75-seger för Whipped Eggs!

Robert Bergh fick följa tävlingarna på hemmaplan från sidan och det hade han nog inget emot. För redan i den första avdelningen blev det seger. Örjan Kihlström och Whipped Eggs (e. Ready Cash) startade på grunddistansen och så fort ekipaget hittade till ledningen så blev det en lucka ner till övriga. Luckan bara växte för varje varv och när upploppet kom var övriga chanslösa att nå den överlägsne vinnaren.
– Han var ruggigt stark och han fick tuffa på i sin fart hela vägen. Jag såg att ingen närmade sig sista biten. Det var bara att försöka se till att han inte hittade på några hyss helt enkelt, sade Örjan Kihlström i vinnarcirkeln.
Klockan stannade på fina 1.14,2/3140 meter. Femårige Whipped Eggs tog därmed karriärens fjärde seger och den betalade 150 000 kronor. Roland och Madelene Wiksten äger hästen

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021