Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

V75-seger för Whipped Eggs!

Robert Bergh fick följa tävlingarna på hemmaplan från sidan och det hade han nog inget emot. För redan i den första avdelningen blev det seger. Örjan Kihlström och Whipped Eggs (e. Ready Cash) startade på grunddistansen och så fort ekipaget hittade till ledningen så blev det en lucka ner till övriga. Luckan bara växte för varje varv och när upploppet kom var övriga chanslösa att nå den överlägsne vinnaren.
– Han var ruggigt stark och han fick tuffa på i sin fart hela vägen. Jag såg att ingen närmade sig sista biten. Det var bara att försöka se till att han inte hittade på några hyss helt enkelt, sade Örjan Kihlström i vinnarcirkeln.
Klockan stannade på fina 1.14,2/3140 meter. Femårige Whipped Eggs tog därmed karriärens fjärde seger och den betalade 150 000 kronor. Roland och Madelene Wiksten äger hästen

Lunch i Lyon - Öppnar 15/3
Kommande travprogram
Publik och Covid-19
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021