För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

2 segrar på Årjäng!

Årjäng körde V5-tävlingar under måndagen och två Åbyhästar skar mållinjen först.  Först ut av var Veijo Heiskanen som hade Calella Foxtrot till start. Från springspår tryckte hästen direkt till ledningen och där hade Callela inga problem att gå undan till en enkel seger. Segern var värd 12 000 kronor och det är MH-Racing Ou & Jouni Oinonen som äger Callela.
En Åbyhäst som verkligen gjorde skäl för havren var Lars Hallbergs Ace Alabama. Hästen som Lars är ägare,uppfödare och tränare till är en son till hans gamla stjärna Alabama. Ace Alabama öppnade bra för Mikael J Andersson och satt tidigt i ledningen.  Tempot var dock tufft uppskruvat och första varvet gick på 1.14,7. Trots den tuffa öppningen sträckte Ace Alabama på sig hela vägen och kom i mål på 1.15,0/2140. Segern var värd 30 000 kronor och det var hästens andra seger i karriären.
 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021