Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Dubbel på Vaggeryd

Första avdelningen av dubbelkampen var sulkyloppet, där erkänt skickliga ryttarinnan Tova Bengtsson fick vinna sitt första sulkylopp bakom Sotfire. Ekipaget låg invändigt och hade en del trafikproblem, men när luckan väl kom avgjorde ekipaget hur enkelt som helst.
– Vi fick en galopperande konkurrent framför oss och jag tänkte att då flyttar vi väl ut ett spår och släpper förbi den, men det gjorde inte de andra. När vi väl kom loss var det ledigt på innerspår så vi kom fram fint och hittade loss i slutsvängen. Sedan kändes hästen väldigt stark upploppet ner och avgjorde hur lätt som helst. Det var fjärde gången som jag körde sulkylopp och det var väldigt kul att få vinna, sade Tova Bengtsson.
William Ekberg stor för en fin styrning bakom Stall Dencos Flirt Fortuna. Från bakspår tog Wille det lugnt och satte in attacken under loppet avslutande del. Flirt Fortuna visade klass och moral när han gick undan till seger. Det var 20 000 kronor till vinnaren och segertiden blev 1.15,4/2640 auto.

Middag i Lyon 17:00-20:00
Kommande travprogram
Publik och Covid-19
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021