Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Fem hemmasegrar på Åby!

Under kvällens A-tränardag togs hela fem segrar till hemmalaget. Lopp 1 vanns av Veijo Heiskanen. Han ledde varje meter med Eccentrico som vann på 17.5 i sin debut. Det är Denco HB som äger.
Amatörtränade Tony Boy (bilden) vann första V5-avdelningen på fina 13.4. Bo Falsig satt i sulkyn och tränar och äger hästen gör Agneta Håkansson tillsammans med Tony Frost.
I loppet efter vann formhästen Melwin L.A. Emil Wulcan körde till seger på ett bra sätt på 15.0 2140a. Tränar och äger gör Sten-Åke Svensson.
Ytterligare en amatörvinst blev det då Ann-Carin Bronsman satt Morpheus i segerdugligt skick. Admir Zukanovic, som tar för sig allt mer, satt i sulkyn.
Tävlingsdagen avslutades med en överlägsen seger för Bengt Holm-tränade VeniVidiVici Karsk. Carlos Söderström körde i bra tempo hela vägen och segern var aldrig hotad.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020