Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Ceka Stables är i flytet!

Bröderna Cekas hästar fortsätter att gå som tåget. I onsdag vann Star Di Poggio på Åby efter att André Eklundh gav hästen ett lopp i rygg på ledaren. Star Di Poggio tjänade 30 000 kronor och det var Star Di Poggios tredje seger i karriären. Medans Star Di Poggio segerdefilerade på Åby så stod Prince Di Poggio och laddade på Grobois inför Prix d’Evrecy med 24 000 euro i förstapris. Björn Goop körde Prince Di Poggio  och fick en bra start.  Dock valde Björn att släppa till Perfect Power men gick direkt ut och tog hand om ledningen.  Tempot var stenhårt och upploppet ner var det en hård strid mellan Perfect Power och Prince Di Poggio upploppet ner. Prince Di Poggio tjänade 24 000 euro och tog årets fjortonde seger.

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020