4 hemmasegrar under onsdagen!

Favoriten Milles Fighter vann V86-5 lekande lätt efter att Carl Johan Jepson prickat starten perfekt från springspåret och hästen blixtrat till ledningen. Sedan var det lugna gatan och det blev en mycket lätt seger. Tränar gör Åby-amatören Pethra Prytz.
– Det var fantastiskt och kusken var grym och körde jättebra. Hästen föddes i hagen hemma och sedan har han varit i träning hos proffs men sedan gick han sönder och kom till mig. Vi har kämpat och kämpat och jag har ridit honom en del. Han var jättebra, sa Pethra Prytz.
 
Robert Bergh satte allt på ett kort och kuppade sig till ledningen i V86-7.Sedan gick Making Love undan till en övertygande seger på tiden 1.12,1.Nu väntar nya äventyr för hästen.
“Han är snart miljonär och då är det dags att ta honom till Frankrike, sa Bergh”

Robert Bergh vann även med Ecurie Etoile Swedens AB Västerbo Daytrip. Stoet gjorde tredje starten  januari och tog första segern. Det var 25 000 kronor i förstapris. Edvin Ceka har en ny kanon i Vlad Del Ronco som tog andra raka segern i Cekas regi. Vlad bombade runt dom sista 800 och med 50 meter. Segern var värd 40 000 kronor.
 

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024