Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Tellmeastory starkast på V75 och Timbal till final i Breeders Crown

Heiskanens hysteriska stallform fortsätter. I lördags var det V75 på Romme och Tellmeastory. Det var Charlies Milles race som Tellmeastory hemförde. Heiskanen tog en lugn start och körde till ledningen efter ca 700 meter. Väl i spets så drog Veijo i ett friskt tempot under de sista 2000 meterna. Det är Tero Pohjolainen som äger hästen med flera andra och Tellmeastory vann mycket enkelt. Segern var värd 100 000 kronor.  Det var hästens fjärde seger i karriären. Christian Cracchiolo sköter Tellmeastory.

kanal 75 media. tellmeastory med veijo heiskanen. fšr fri publicering tom 2016-10-31. foto: micke gustafsson/foto-mike

Stall Gaffelbys Timbal kvalade in till Breeders Crown finalen då hon vann semifinalen med Örjan Kihlström. Timbal vann loppet och 100 000 kronor enkelt och drog spår 3 i finalen om 2 veckor. Det var hästens tjugonde seger i karriären. Katarina Landell sköter Timbal.


timbe

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020