För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Åbyframgångar i Halmstad

Veijo Heiskanen verkar ha hittat nyckeln hos Othello Face. Det var inget snack om saken på slutvarvet och Veijo lyste upp som en sol efter sjuåringens uppvisning.
– Han är bättre än någonsin och fattar nu vad det går ut på.Heiskanen hade täckning för det offensiva upplägget på slutvarvet. Redan i sista kurvan hade han kontroll på motståndet och Othello Face seglade undan till en vattentät seger och det är en lördagshäst, hälsar Veijo. Det är SRF Stable som äger hästen. Många gjorde tummen upp för André Eklundh som vann två lopp. En häst att hålla ögonen på inför framtiden om man får tro André är Rose Mary som höll sig i skinnet från ledningen och galoppen i debuten är ett minne blott. Hästen höll ledningen och sedan var hon helt överlägsen. Peter Bronsmans och Johan Lagerqvist äger Rose Mary som tog karriärens första seger. 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021