Under vecka 27 och 28 har Åbytravet helt stängt och hänvisar akuta sportärenden till Axevalla. Under vecka 29 och 30 kan man nå oss på telefon 031-706 66 00 mellan kl. 9.00-12.00. Trevlig sommar!

Åbyframgångar i Halmstad

Veijo Heiskanen verkar ha hittat nyckeln hos Othello Face. Det var inget snack om saken på slutvarvet och Veijo lyste upp som en sol efter sjuåringens uppvisning.
– Han är bättre än någonsin och fattar nu vad det går ut på.Heiskanen hade täckning för det offensiva upplägget på slutvarvet. Redan i sista kurvan hade han kontroll på motståndet och Othello Face seglade undan till en vattentät seger och det är en lördagshäst, hälsar Veijo. Det är SRF Stable som äger hästen. Många gjorde tummen upp för André Eklundh som vann två lopp. En häst att hålla ögonen på inför framtiden om man får tro André är Rose Mary som höll sig i skinnet från ledningen och galoppen i debuten är ett minne blott. Hästen höll ledningen och sedan var hon helt överlägsen. Peter Bronsmans och Johan Lagerqvist äger Rose Mary som tog karriärens första seger. 

Köp dina biljetter och menypaket till 2022 års travtävlingar här
Åby Monté Trophy 30 juni
Lunchtrav 1 och 18 augusti
Westcoast Equestrian Week

© Åbytravet 2022