Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

3 segrar på Axevalla!

Axevalla körde trav i tordagskväll och Åbyhästarna noterades för 4 segrar. Först ut var Olle Eflstrands Dhori som reds av Jennifer L Oscarsson. Hon bytte ut 3-invändigt med ledningen 1100 kvar och drog sedan på. Dhori vann totalt överlägset och det var 25 000 kronor till vinnaren. Olle äger hästen själv.

André Eklundh har slagit All Time High i år och vann nu med Uncle Töll. Uncle Töll drog direkt till ledningen och fick en del press i omgångar. Trots det höll han undan mot en smygkörd Andover Hudson till slut. Segern var värd 30 000 kronor och det är Stall Åby-Easy som äger hästen.¨

Del Ray Pellini fortsätter att vinna lopp för Maria Törnqvist. Ville Karhulahti körde hästen och efter en fin resa i andra utvändigt så speedade hästen till relativt enkel seger. Segern var värd 30 000 kronor.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Paravulgate-Programmet till Paralympiatravet och Pokalloppskvalen!

© Åbytravet 2020