För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

3 segrar på Axevalla!

Axevalla körde trav i tordagskväll och Åbyhästarna noterades för 4 segrar. Först ut var Olle Eflstrands Dhori som reds av Jennifer L Oscarsson. Hon bytte ut 3-invändigt med ledningen 1100 kvar och drog sedan på. Dhori vann totalt överlägset och det var 25 000 kronor till vinnaren. Olle äger hästen själv.

André Eklundh har slagit All Time High i år och vann nu med Uncle Töll. Uncle Töll drog direkt till ledningen och fick en del press i omgångar. Trots det höll han undan mot en smygkörd Andover Hudson till slut. Segern var värd 30 000 kronor och det är Stall Åby-Easy som äger hästen.¨

Del Ray Pellini fortsätter att vinna lopp för Maria Törnqvist. Ville Karhulahti körde hästen och efter en fin resa i andra utvändigt så speedade hästen till relativt enkel seger. Segern var värd 30 000 kronor.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021