Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Hans Majestät Sulan vann lopp!

Hans Lennart Adler, som kallas för Sulan. Han vann lopp under onsdagens tävlingar på Åbytravet. Det var med den egna produkten Sahara som Lennart avlade maiden med hästen. Spets och slut var segerreceptet och det var 30 000 kronor till vinnaren. Det är Carl Johan Wengefeldt med flera som äger hästen.  Sahara är uppfödd av familjen Wallin. 
Robert Bergh noterades för en dubbelseger. Förstemannen Preben Sövik fick chansen bakom nyförvärvet Ramon Dekkers. Ramon Dekkers skickades till spets direkt och sedan var det spel mot ett mål.  Segern blev mycket säker i förstapriset var 30 000 kronor och det är Stall Mary AB som äger hästen. Segertiden blev 1.13,8/2140 auto. 
Bergh vann själv med Cocktail Atout som avslutade förbättrat från rygg ledaren. Det är Robert Berghs travstall som äger hästen och förstapriset var 40 000 kronor. 

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020