Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Hans Majestät Sulan vann lopp!

Hans Lennart Adler, som kallas för Sulan. Han vann lopp under onsdagens tävlingar på Åbytravet. Det var med den egna produkten Sahara som Lennart avlade maiden med hästen. Spets och slut var segerreceptet och det var 30 000 kronor till vinnaren. Det är Carl Johan Wengefeldt med flera som äger hästen.  Sahara är uppfödd av familjen Wallin. 
Robert Bergh noterades för en dubbelseger. Förstemannen Preben Sövik fick chansen bakom nyförvärvet Ramon Dekkers. Ramon Dekkers skickades till spets direkt och sedan var det spel mot ett mål.  Segern blev mycket säker i förstapriset var 30 000 kronor och det är Stall Mary AB som äger hästen. Segertiden blev 1.13,8/2140 auto. 
Bergh vann själv med Cocktail Atout som avslutade förbättrat från rygg ledaren. Det är Robert Berghs travstall som äger hästen och förstapriset var 40 000 kronor. 

Lunch i Lyon - Öppet!
Köp Paravulgate - Få tre nummer av Travronden på köpet!
Paralympiatravet
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021