Eklundhs toppform fortsätter!

Andre Eklundh har bra form som tränare och kusk.  På Axevalla i söndags så noterades stallet för två segrar. Först ut var Girlluggage Racing som vann dagens inledande lopp. André hittade till spets från bakspår och sedan gick stoet mycket enkelt undan i en skral omgivning.Segern var värd 25 000 kronor. Det är Grinderhall Racing AB som äger hästen.

No Limit La Ma inledde med en galopp men reparerade denna på mycket fint vis. Nu togs andra raka segern. Efter den inledande galoppen valde Andre att sitta kvar i de bakre regionerna i loppet. Via ett lopp i ryggar under slutvarvet travade No Limit La Ma på fint och vann med 1 längd till slut. Segern var värd 35 000 kronor och det är Jan Månsson i Rävlanda som äger hästen.

Stefan Granlund går mot ett fint 2019 och nu tog hans Marcel P. karriärens fjärde seger. Stefans son Joakim visade fina takter i sulkyn när han lotsade Timoko-sonen i andra utvändigt och väntade med attacken tills 300 kvar. Marcel P gick enkelt förbi och hämtade hem 35 000 kronor till ägaren som är Stall Uffe

Till biljetterna

© Åbytravet 2024