Till aktiva: Tävlingsbanan är stängd måndag 10 maj samt 11 maj fram till kl. 13.00 pga. av mätning.

Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Tre segrar under torsdagen:

Dagen började med att Fredrik Jonson skickade sin montéstjärna New Esterel till Mantorp. Jennifer Persson red sin häst offensivt och kopplade greppet tidigt. Segermarginalen blev stor och detta var första årssegern för New Esterel och även Fredrik Jonson första seger som tränare.
Veijo Heiskanen och Stall Denco fortsätter att skörda framgång på travbanan. Igår var deras Naglo’Del Nord ute på en joggingtur och tjänade där 30 000 kronor. Detta var  Naglos tredje seger för året och det är Beata Persson som sköter Naglo, som står uppstallad på Balltorp.
 
Mats Olsson tog sin första tränarseger för året och hans son Klas Olsson tog sin första kuskseger då familjen Olssons Quill Pen. Klas körde ett snyggt lopp och Quill spurtade mycket bra via Open Strech. Detta var Quill Pens tredje seger i karriären.

Lunch i Lyon - Öppet!
Travprogrammet till kommande tävlingar
Paralympiatravet
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021