Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Tre segrar under torsdagen:

Dagen började med att Fredrik Jonson skickade sin montéstjärna New Esterel till Mantorp. Jennifer Persson red sin häst offensivt och kopplade greppet tidigt. Segermarginalen blev stor och detta var första årssegern för New Esterel och även Fredrik Jonson första seger som tränare.
Veijo Heiskanen och Stall Denco fortsätter att skörda framgång på travbanan. Igår var deras Naglo’Del Nord ute på en joggingtur och tjänade där 30 000 kronor. Detta var  Naglos tredje seger för året och det är Beata Persson som sköter Naglo, som står uppstallad på Balltorp.
 
Mats Olsson tog sin första tränarseger för året och hans son Klas Olsson tog sin första kuskseger då familjen Olssons Quill Pen. Klas körde ett snyggt lopp och Quill spurtade mycket bra via Open Strech. Detta var Quill Pens tredje seger i karriären.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020