Thorson och Järpedal dubblade!

Olof Thorson och Lars Järpedal hade en kanonkväll på Åbytravet då de båda noterades för en dubbel.  Thorson började dagen med att presentera Liza With A Z. i fantastiskt skick. Thorson styrde fram utvändigt favoriten Global Ride för att få överta ledningen men fick svar. Liza With Z. vann ändå mycket enkelt och tjänade 50 000 kronor. Det är Norra Näs Stuteri som AB som äger Liza With A Z. som har vunnit 3 av 6 starter i karriären. Olof Thorson tränar och kör.
LIZA WITH A Z. - Olof Thorson
Olof vann även med  Leader Tom som efter att Alamo Boko drog hårt i ledningen hade ett torrt och fin spurtkrut i regnet på Åby och speedade ner fältet enkelt.  Segertiden blev 1.13,4/2140 auto och denna seger var värd 40 000 kronor. Leader Tom är uppfödd av Ulf Wäjersten. En riktigt fin kväll för Thorson med 90 000 kronor inkört.
LEADER TOM - Olof Thorson
Även Lars Järpedal noterades för en dubbel och först ut var Raggamuffin som tillsammans med Björn Goop vann sitt lopp mycket enkelt. Björn satt och gottade sig i kön när i konkurrenterna där framme körde lite för fort. När attacken sattes in så tog Raggamuffin enkelt hand om ledningen och gick ifrån mycket enkelt. Segern var värd 40 000 kronor och det är Reposit AB och Bengt Wedin HB som äger Raggamuffin.
RAGGAMUFFIN - Bjšrn Goop
Red Hot Snapper var återigen i fin författning och vann tillsammans med Stefan Söderkvist. Söderkvist var offensiv och tog positionen utvändigt ledaren tidigt. 500 kvar hade Red Hot Snapper kopplat greppet på ledaren. Segern blev mycket enkel och 35 000 kronor gick till Stall Duplex.
RED HOT SNAPPER - Stefan Sšderkvist
Lars Järpedal har nu 20 tränarsegrar under 2014 och en segerprocent på 25 %

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024