Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Dubbel till Åby under onsdagen!

Pacific Face (e. Igor November-Peche de Ginai) svarade för en helgjuten insats i ett försök i bronsdivisionen sedan Giuseppe Lubrano laddat i tredjespår 1.350 kvar från fjärde utvändigt och övertagit täten varvet från mål. Sedan drog han undan i sin speciella stil och var aldrig hotad någon gång på 1.13,6a/2.140 meter.
– Ikväll var han verkligen löpsugen, men han är svårare att köra i spets eftersom han gärna väntar in sina konkurrenter, sade Giuseppe Lubrano. Det var 125 000 kronor till vinnaren och nu väntar V75-final för Pacific!
 
Tony Löfqvist har haft en verkligen stark period i stallet och Vikings Preachers seger i lördags följde upp med No Comments seger på Åby. Från spår 2 så körde Anders Christiansson direkt till spets och sedan var loppet odramatiskt. Via en härlig injobbning från Löfqvist på stallbacken så vann hästen 70 000 kronor. Segertiden blev 1.14,7/2140.
 
 

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020