För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

3 V75-segrar på Axevalla!

En säregen aktion har även björnstarke Pacific Face (e. Igor November). Men fort går det – och länge. Sjuåringen bollade med konkurrenterna i lördagens bronsförsök över tre varv. Favoriten Illuminati svarade för en stark avslutning från kön, men kunde utmana Pacific Face som vann hur enkelt som helst från ledningen. I sulkyn satt tränaren Giuseppe Lubrano. Segern var värd 125 000 kronor.
Segern till Åby alltså och så även i klass I. Edvin Cekas Vlad del Ronco (e. Iulius del Ronco) har inlett året lysande och vann nu på V75 för första gången. Detta med Björn Goop i sulkyn och efter en attack från andra par utvändigt. Även denna segern var värd 125 000 kronor och det är Ceka Stable som äger hästen.
Bergh vann galoppfyllt klass II-försök
I lägsta klassen galopperade halva fältet. En som höll sig på benen var Whipped Eggs(e. Ready Cash) som vann enkelt med tränaren Robert Bergh i sulkyn.
– Det hände lika mycket i loppet som under en hel tävlingsdag, sade Bergh efter att hans häst avgjort upploppsstriden mot sonen Nicklas Westerholms Knifetown Lover.
– Jag sökte mig fram invändigt. Blir jag fast så blir jag fest, tänkte jag. För jag vinner inga lopp från tionde utvändigt.
 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021