För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Årets första för Zukanovic

Jämne och säkre Great King Wine blir sällan utan pengar. I måndagens årsdebut satte han dessutom nosen först och slog bland andra Southwind Feji. Segern var årets första för Stall Denco.
Great King Wine (e. Maharajah) gick ut med dubbla tillägg i ett lopp över lång distans. Från samma volt startade även Southwind Feji som med dryga varvet från mål kom fram utvändigt om ledande Officer C.D.
Southwind Feji jagade andra segern för säsongen och såg ut att ha kopplat greppet i utgången av sista sväng. Ledaren var slagen, men bakifrån kom Great King Wine med den bästa farten. Sexåringens starka avslutning tog honom till seger med närmare fyra längder på tiden 1.16,1.
– Det är en jättefin häst som tränat på bra en längre period, sade tränaren Admir Zukanovic till Kanal 75.
Zukanovic var märkbart glad efter segern som var årets första för stallet.
– Det har varit en tung period med hästar som suttit fast eller underpresterat och sjukdomar i stallet. Det var skönt att det blev så här i dag, sade Åbytränaren.
Great King Wine ståtar nu med åtta segrar på 50 starter hittills i karriären. Därtill har han nio andra- och åtta tredjeplatser och totalt 1.042.800 intravade kronor.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021