Med anledning av Covid-19 har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar. Beslutet gäller tills vidare. 

Trot Kronos vann på Axevalla

Veijo Heiskanen körde till täten med sin Trot Kronos efter 400 m i ett V64-lopp på Axevalla under tisdagkvällen och Heiskanen körde i jämt 14-tempo över distansen. När han la in 11.5 sista varvet blev det  en komfortabel seger  på 13.5. Tvåa blev Admir Zukanovic Stepping Spaceboy som gick bra till slut. Segern var värd 35 000 kr  och gick till ägarna Netcore AB m/fl.
Rasberrysky tvåa i sin Vincennesdebut
Under tisdagkvällen gjorde Veijo Heiskanens Raspberrysky tävlingsdebut på Vincennes i monté i ett lärlingslopp. Red gjorde franske M Krouchi som gav Rasberrysky ett tufft lopp. Efter att ha hamnat i tredje spår från start, som startdes med voltstart, forcerade han framåt och tog över ledningen och höll sedan ett tufft tempo. Raspberrysky rundade 2000 m på 13.0, så det blev lite mjölksyra till slut, men höll strålande till ett fint andrapris på 13.7. Totalt var det 42 000 euro att tävla om och Rasberrysky belönades med 10 500 euro. Äger gör Sky Investment AB i Finland.

Erbjudande! Få programmet direkt hem till dig!
Beslut om stopp för publik
Konferens
Svenskt Mästerskap 10 oktober

© Åbytravet 2020