För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Trot Kronos vann på Axevalla

Veijo Heiskanen körde till täten med sin Trot Kronos efter 400 m i ett V64-lopp på Axevalla under tisdagkvällen och Heiskanen körde i jämt 14-tempo över distansen. När han la in 11.5 sista varvet blev det  en komfortabel seger  på 13.5. Tvåa blev Admir Zukanovic Stepping Spaceboy som gick bra till slut. Segern var värd 35 000 kr  och gick till ägarna Netcore AB m/fl.
Rasberrysky tvåa i sin Vincennesdebut
Under tisdagkvällen gjorde Veijo Heiskanens Raspberrysky tävlingsdebut på Vincennes i monté i ett lärlingslopp. Red gjorde franske M Krouchi som gav Rasberrysky ett tufft lopp. Efter att ha hamnat i tredje spår från start, som startdes med voltstart, forcerade han framåt och tog över ledningen och höll sedan ett tufft tempo. Raspberrysky rundade 2000 m på 13.0, så det blev lite mjölksyra till slut, men höll strålande till ett fint andrapris på 13.7. Totalt var det 42 000 euro att tävla om och Rasberrysky belönades med 10 500 euro. Äger gör Sky Investment AB i Finland.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021