Dubbelseger för Linderoth på Axevalla!

Under Axevallas breddlopp noterades Åbyhästarna för 3 segrar. Mikael Å Linderothtog årets sjunde och åttonde tränarseger när hans hästar Mill Smile och Mauzac Ribb vann sina lopp. Det var Anders Christiansson som körde bägge hästen. Med Mauzac Ribb var Anders bra med från start och tryckte sig till ledningen. Väl i spets pullade Anders upp och körde enkelt undan sista 500 meterna. 10 000 kronor belönades Mauzac Ribb med och det är Ale Djurklinik som äger hästen.
12
Med Mill Smile stod Anders för en riktigt fin smygare. Mill Smile placerades i rygg på ledaren och där satt Anders så länge han kunde. På Axevallas långa upplopp hade sedan Mill Smile bästa farten och avgjorde enkelt i andraspår till slut. Det är Mobergs Golv AB i Borås som äger hästen. Det var Mill Smiles fjärde seger i karriären.
14
Kevin Svedlund styrde in In The Zone ägda Aileron till hästens första seger i Robert Berghs regi. Kevin hittade andra utvändigt spår 11 och när attacken sattes in i slutsvängen blev segern mycket enkel. Det var 10 000 kronor i förstapris och segertiden blev 1.16,2/2140 meter.
13

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024