3 Berghs-segrar under helgen!

Robert Berghs allt intimare samarbete med Sundbyholmskollegan Per Lennartsson lär fortsätta. Teamet med den senare som kusk bar frukt igen i treårsloppet med 50 000 i segerpremie. I finalen av Sikta mot stjärnorna på Mantorp i början av oktober slutade Mellby Glader tvåa, den här kvällen blev det full pott, ekipaget dominerade tillställningen.
– Mycket bättre nu, spänstigare och mer löpvillig. Han vann med gott om krafter kvar, förkunnade segerkusken med ett belåtet smil.
Going Kronos-sonen gled till spets i sista kurvan och joggade till mål och fick segerdefilera för tredje gången i sin karriär. Mellby Gladers ägs av Mellby Gård AB
I tredje och sista finalloppet segrade Lukas L Svedin med Robert Bergh-tränade Stall Warning (e. Scarlet Knight), men det var Niclas Hammarström som blev sammanlagd finalvinnare, med tre poängs marginal före Johan Brandell. Niclas vann den här lärlingsfinalen även 2016. Stall Warning ägs av Loxysoft i Bräcke.
Corroded gjorde åter ett topplopp då han direkt tog hand om ledningen bakom bilen och efter ett jämnt 13-tempo så vann han med flera längder. Det var hästens andra raka seger. Steves Travtjänst AB & Umeå Måleri AB som äger hästen.

Till biljetterna

© Åbytravet 2024