Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Dubbel på Axevalla!

Lars Järpedal fortsätter sina framgångar på travbanorna under 2014. Igår så segrade hans Queen Conch på Axevalla. Magnus Jakobsson hittade en fin position i andraspår och under slutvarvet så sattes attacken in. Queen Conch avgjorde mycket enkelt och segern var värd 18 000 kronor. Det är Stall Duplex som äger och Lars Järpedal som tränar. Segern var Queen Conch fjärde i karriären.
On Good Terms tog igår sin första seger i karriären då hon tillsammans med Josefine Ivehag vann det avslutande loppet. Ivehag styrde på sista långsidan och via en stark slutsport så hann On Good Terms i kapp i det absolut sista steget. Det är Euro System AB i Halmstad som äger och Aras Baker som sköter hästen. Segern var värd 20 000 kronor.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020