4 hemmasegrar när Åby firade 80-år

Åbytravet firade 80 år igår och hemmalaget tog 4 stycken segrar. Först ut var Veijo Heiskanens Sundviks Mayday som trots ett tufft lopp löpte dött lopp med Going Diablo. Trots tredjespår sista varvet utmanade Sundviks Mayday hela vägen in till mållinjen. Det var karriärens sjätte seger för Sundviks Mayday och det är Taru Both som äger hästen. Segern var värd 22 500 kronor.
GOING DIABLO - Peter Untersteiner/SUNDSVIK MAYDAY - Veijo Heiskanen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stall Dencos Donatello Sisu gjorde en kanoninsats när han vann sitt lopp med Stefan Söderkvist. Donnatello öppnade bra och tog hand om ledningen. Väl i spets var tempot rätt så uppskruvat och Dontello fick aldrig vila i täten. Trots det fanns det kraft och mod i hästen upploppet ner och han vann på 1.14,6/2140 auto. Förstapriset var 50 000 kronor och det är Denco HB som äger hästen.
DONATELLO SISU - Stefan Sšderkvist
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bengt Holms Trovatore gjorde andra starten i Bengts regi och hästen imponerade vid segern tillsammans med Johnny  Takter. Takter satt placerad en bit bak i andraspår men valde att avancera framåt under slutvarvet. Trovatore tog sig enkelt förbi den ledande Saul och vann på 1.14,6/2640 meter. Det är Di Pasquale Arcangelo i Italien som äger hästen och segern var värd 40 000 kronor.

TROVATORE - Johnny Takter

Kvällen avslutades med Fancy Flair som tränas av Mikko Aho. Fancy Flair kördes av Jörgen Sjunnesson och Jörgen gav hästen en fin resa i andrapar utvändigt.  I sista svängen kastade Jörgen loss och Fancy Flair störtdök och hann fram till segern i sista steget. Segern var värd 15 000 kronor.


FANCY FLAIR - Jšrgen Sjunnesson

FANCY FLAIR – Jšrgen Sjunnesson

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024