3 hemmasegrar värmde under juldagen

Tre hemmasegrar togs under travet på julddagen. Först ut var Steen Hallbergs Sander Holmsminde som tillsammans med Stefan Söderkvist skrällde till 63 gånger pengarna. Söderkvist gav sin häst ett fint lopp i ryggar och via Open Strech sköt Sander Holmsminde till mycket fint. Segern var värd 30 000 kronor och det är Steen Hallberg som äger hästen.  Segern var hästens första i regi Hallberg. Sander Holsminde har nu tjäant 100 206 krnoor och vunnit 3 av 17 lopp.
SANDER HOLMSMINDE - Sšderkvist Stefan
I det nionde loppet var det Karl Stolt som vann med sin Jerns Vendela. Jerns Vendela stod för ett snabbt slutvarv och vann mycket stor marginal.  Jerns Vendela har vunnit 3 lopp under 2014 och tjänat 142 100 kronor. På lördag så startar hon på Jägersro som kör V75. Det är Bo Dockered, Stolt Karl & Wahlström M som äger hästen. Karl Stolt tränar och kör. Förstapriset i lopppet var 35 000 kronor.
JERNS VENDELA - Stolt Karl
Det avslutande loppet vanns av The Pearl, som gjorde karriärens andra seger Stefan Söderkvist körde även här och här var det rygg ledaren som var segerreceptet. I sista sväng galopperade Let Us Pray och The Pearl tog då hand om kommandot. Segern blev enkel. Segern var värd 10 000 kronor och det är Ann-Charlotte Björkman som är hästens ägare och uppfödare. Nils-Per Lönn är hästen tränare.
THE PEARL - Sšderkvist Stefan

Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024