För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Kakan och Snoopy vann på Vaggeryd

Vaggeryd slog upp portarna i söndags och två Åbyhästar nådde stor framgång. Först ut var André Eklundhs Kakan som tillsammans med Linn Stolt vann montéloppet.  Linn red till ledningen och drog sedan där i ett hårt tempo. Tempot var i alla fall för hårt för dom andra för när Kakan ryckte i sista sväng fick hon direkt många längder. Segermarginalen blev 10 längder och förstapriset var 10 000 kronor. Det är Mats Carlsson i Jonstorp som är stolt ägare och uppfödare.
Sedan var det dags för Stefan Erikssons Snoopy att karriärens tredje seger. Sören Boel körde hästen till ledningen och därifrån var det helt lugnt. Snoopy vann med en längds marginal och segern var värd 10 000 kronor. Det är är Milab AB i Mölndal som äger hästen. Segertiden blev 1.17,7/2140 meter. .

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021