För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Dubbel till Åby på Axevallas lördagstävlingar och Kling vann på Halmstad!

Marcus Marceklius Samnegård tog årets första tränarseger när hans Caprinoska vann sitt tillsammans med Stefan Söderkvist. Söderkvist körde till ledningen efter drygt varv och sedan var stoet aldrig hotad. Caprinoska vann på 1.17,1/2140 meter och det var 20 000 kronor i förstapris. Det är Team Ahlroth-Samnegård HB i Trollhättan som är hästen ägare och tränare.
capri
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anton Johansson Nepals Dandy var tillbaka i segertågen när han tillsammans med Petter Karlsson vann P21-loppet. Förstapriset var 10 000 kronor och det var hästens tredje seger för året.
nepals
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På Halmstad vann Tommy Kling med sin egen Fantom Win. Från tredje invändigt smög Kling likt Örjan Kihlström ut i sista sväng och Fantom Win avslutade storstilat mitt i banan. Det var hästens första seger i karriären och segern var värd 10 000 kronor. Det är Daniella Hedlund och Anders Windell som äger hästen.
fw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Robert Bergh tog även han en tränarseger på Halmstad när hans Mellby Easy Going vann tillsammans med Preben Sövik. Mellby Easy Going övertog ledningen kort efter start och var sedan helt överlägsen. Det är Mellby Gård som äger hästen och segern var värd 10 000 kronor.
meg

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021