Reven' D Amour klar för Åby Stora Pris!

Fredrik B Larssons Reven d’Amour är som första häst klar för Åby Stora Pris som körs på ÅbyTravet lördagen 16 augusti. Första priset i Åby Stora Pris är 1.2 millioner Kroner
Den nioåriga hingsten har haft en lysande säsong hittills i år efter att ha vunnit ett av uttagningsloppen till Elitloppet var han mycket bra som fyra i försöket samt femma i finalen. Han vann sedan Kalmarsundspokalen från ett svårt utgångsläge på 11.3, näst senast var han mycket bra som trea i Årjäng Stora Sprinterlopp bakom bl.a. Magic Tonight på 10.4 . För att senast vinna storloppet ST. Michel – Ajo i Finska Mikkeli med 70 000 euro till vinnaren på tiden 10.3 .
Reven d’Amour har i karriaren vunnit 21 segrar på 77 starter och står med rekordet på 09.9ak och i karriären uppnått en prissumma 6 341 336 kr. Ägare är Stall Harriet och uppfödare är Froode Lars-Otten & Roger Olsson.
Fredrik B Larsson säger att hästen är i toppform för dagen och Åby Stora Pris ligger rätt i tiden för kommande start, och säger att loppet har varit ett av huvudmålen denna säsong. Fredrik vann Åby Stora pris 2007 som tränare och kusk med Giant Superman då han slog Oiseau De Feux i ett skiljeheat.

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024