Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Mimmis stjärna rockade på Axevalla!

Den emotsedda matchen mellan de duktiga montéhästarna Rock Me och Art On Line i V5-2 blev inte riktigt av, Detta trots att de båda hästarna blev etta och tvåa. Det var nämligen så att Art On Line (Iina Aho) inte var lika startsnabb som vanligt och han var aldrig riktigt aktuell, inte förrän den allra sista biten då han gick riktigt fort. Men då var redan Rock Me, tränad av Mimmi Elfstrand och riden av sin ständiga följeslagare Josefine Ivehag, i mål.
Rock Me gjorde ett helt strålande lopp utvändigt om ledande Organdi d´Or (Sofia Aronsson), tog över in på upploppet och vann väldigt lätt på fina 1.13,1a/1640 meter.
– Han var fantastiskt bra, tänk att han kunde göra en sådan här prestation efter en vila på 2,5 månader. Han går alltid hela vägen in i mål, sa Josefine Ivehag.
 
rock me och josefine ivehag

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Paravulgate-Programmet till Paralympiatravet och Pokalloppskvalen!

© Åbytravet 2020