För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Åbystona visade vägen på lunchen!

Under måndagens lunchtrav noterades hemmalaget för 2 st segrar. Först ut var Inge Olsson Lualua som avlade maiden i karriärens andra start. Carlos Söderström stod för en fin styrning. In på upploppet så avslutade Lualua fint och hann fram till segern. Segern var värd 20 000 kronor och det är Inge som är hästens ägare och uppfödare. Vinnaroddset var fin 27,53!

LUALUA - Carlos Sšderstršm

Veijo Heiskanen visade sedan upp ett fint nyförvärv i Global Sunset som vann sitt lovv enkelt. Efter en lugn start tryckte sig Veijo till ledningen. Efter kört överkant 1.13 sista varvet höll Global Sunset undan i en tät slutstrid.  Segern var värd 25 000 kronor och det är Flaata Stable ApS i Danmark som äger hästens. Segern var hästens första i karriären.


GLOBAL SUNSET - Veijo Heiskanen

GLOBAL SUNSET – Veijo Heiskanen

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021