Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Åbystona visade vägen på lunchen!

Under måndagens lunchtrav noterades hemmalaget för 2 st segrar. Först ut var Inge Olsson Lualua som avlade maiden i karriärens andra start. Carlos Söderström stod för en fin styrning. In på upploppet så avslutade Lualua fint och hann fram till segern. Segern var värd 20 000 kronor och det är Inge som är hästens ägare och uppfödare. Vinnaroddset var fin 27,53!

LUALUA - Carlos Sšderstršm

Veijo Heiskanen visade sedan upp ett fint nyförvärv i Global Sunset som vann sitt lovv enkelt. Efter en lugn start tryckte sig Veijo till ledningen. Efter kört överkant 1.13 sista varvet höll Global Sunset undan i en tät slutstrid.  Segern var värd 25 000 kronor och det är Flaata Stable ApS i Danmark som äger hästens. Segern var hästens första i karriären.


GLOBAL SUNSET - Veijo Heiskanen

GLOBAL SUNSET – Veijo Heiskanen

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020