Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Trippel under helgen!

Lars Järpedal fortsätter att fira fina framgångar som tränare. I fredags vann Raggamuffin på Axevalla. Raggamuffin satt i fjärde utvändigt och körande Johan L Sundgren satt still tills i början på upploppet. In på upploppet avslutade Raggamuffin rysligt fort och nådde mållinjen först. Det är Reposit AB & Bengt Wedin HB som äger hästen.
Sophia Jacobsens Tiptoe vann på Arvika tillsammans med Nicklas Benzon. Sophia äger hästen ihop med Agneta Norrman. Från positonen utvändigt ledaren var Tiptoe starkast och vann enkelt.
Admir Zukanovic hittade till spets med Comeonhill på Vaggeryd. Den tyskföddetravare vann sedan mycket enkelt och sprang hem 20 000 kronor. Det är Denco HB och Leif Loket Olsson AB som äger hästen. Katarina Landell är det som sköter Comeonhill.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Paravulgate-Programmet till Paralympiatravet och Pokalloppskvalen!

© Åbytravet 2020