Till aktiva på stallbacken: Vårt stallcafé är efter de nya restriktionerna tvunget att upphöra med all servering av mat och dryck efter 20:00 och stänga dörrarna 20:30. Förbudet gäller tills vidare..

Amazing Man mot Kungapokalen

Under gårdagens kval till Kungapokalen imponerade Stall Dencos Amazing Man något enormt. Veijo Heiskanen tog det lugnt från start och hamnade som fjärde/femte häst. Efter dryga 700 meter sände Veijo framåt och fick ta över ledningen. Tempot var högt uppskruvat men in på upploppet stack Amazing Man undan i bländande fin stil och joggade hem segern på topptiden 1.12,4/2140. ” Det var ett jättebra besked från hästen och jag hade minst 1 sekund sparat” sa Veijo i vinnarcirkeln. Det är Jennifer Nilsson som är hästens skötare. Denco HB äger och hästen är uppfödd av Palmvia i Askim. Finalen i Kungapokalen går den 28 maj.
André Eklundh tog igår sin sjätte tränarseger för året då han vann tillsammans med Florida Queen. Ekipaget fick vandra som första häst i andraspår i det lilla fältet men kopplade ändå greppet in på upploppet. Då fick Smevikens Madonna lucka efter fått smyga hela vägen men Florida Queen stred tappert upploppet ner och lyckades hålla undan men minsta möjliga marginal. Segern var värd 35 000 kronor och det var hästens första i karriären.
FLORIDA QUEEN - Eklundh AndrŽ

Lunch i Lyon - Öppnar 15/3
Kommande travprogram
Publik och Covid-19
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021