Veckan som gått!

Sven Gustafssons Dansman Charlie tog sin andra årsseger när han vann på Lindesberg förra fredagen. Mikael J Andersson körde direkt till ledningen och väl i ledningen vann hästen mycket enkelt.  Detta var Dansmannens åttonde seger i den trettioåttonde starten. DC har tjänat 457 400 kr. Det är Sven Gustafsson som är hästens tränare, ägare och uppfödare
Sophia Jacobsen har bra form för dagen och i fredags på Lindesberg red hon Allans Åkermans Santrick till seger. Allan Åkermans häst tog sin andra årsseger och segern var värd 10 000 kronor.  Santrick har nu tjänat 602 277 kronor.
Power Victory tog i måndags sin första seger sedan 2012. Conny Gustafsson körde som vanligt ett fint lopp med valacken och Power Victory tackade genom att gå en härlig avslutning. 15 000 kronor var segern värd och det var hästens sjätte seger i karriären. Det är Gustafsson U, Henriksson M & Salekärr E som är hästens ägare.
På Halmstad fortsatte Defi’s Victory sitt segertåg. Stefan Söderkvist körde hästen bakom bilen och tog enkelt hand om ledningen. Efter det var spel mot ett mål. Hästen har nu fyra segrar på fyra starter och har tjänat 80 000 kronor. Det är Christer Otterström som tränar och Stall Victory Breeding som äger.
Håkan E Johanssons Amanda Mafiosa avlade i måndags maiden på Färjestad. Håkan E körde ett riktigt drömlopp och när upploppet kom spurta Amanda vasst till segern på 1.17,1.  Segern var värd 7000 kronor. Det är Håkan E Johansson i Vegby som äger och tränar.
Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024