Trippel för Veijo och The Black Girl fortsätter vinna!

Det var en fin kväll för Veijo Heiskanen som noterades för 3 segrar.  I Norge vann Brasil Boko montéloppet med Jennifer L Oscarsson. Oscarsson tog en lugn start och valde att smyga framåt med varvet kvar till mål. Då fick hon svar av sina konkurrenter. Brasil Boko fick vandra ute i tredjespår resten utav loppet men hade inga större problem att gå förbi till slut. Det är Göran Kjellberg som äger hästen och det var hästens tjugonde seger.
På Åby vann Grainfield Ace och Sahara Redrama. Grainfield Ace vann från rygg ledaren och det är är Erkki Niemi i Finland som äger hästen. Förstapriset var 60 000 kronor och det segertiden blev 1.11,8/1640.  Det var Thomas Uhrberg som körde hästen.

Andra segern på Åbytravet tog Veijo genom Sahara Redrama. Det var Johnny Takter som styrde hästen till seger.  Det är Petra Huhti som äger hästen. På sina 5 starter har hästen vunnit 3 lopp och tjänat 90 000 kronor.

Andra raka segern tog även The Black Girl tillsammans med Karl Stolt. Stolt körde hästen till ledningen och därifrån blev segern mycket enkel. Segertiden blev 1.15,8/2140 meter och det var nytt rekord för hästen. Segern var värd 30 000 kronor. Stort grattis till Björn Oscarsson med familj som har gjort ett strålande jobb.

Till biljetterna

© Åbytravet 2024