Daniel till SM och Dubbel till Balltorp!

Bo Falsigs tog för sig igår på Åbytravet. Hans Rocket Man vann ett uttagningslopp till Summer Meeting Talents på ett fint sätt för Joel Uhrberg. Uhrberg Jr satsade direkt mot ledningen och satt tidigt i spets. Efter en tag bedarrade tempot och Rocket Man gav ett fint och löpsuget intryck när det var ett var kvar till mål. På upploppet stack Rocket Man undan och svarade sina konkurrenter med lätthet. Segern var värd 25 000 kronor och det är Stall Piloten som äger Rocket Man.
Detta var Rockets Mans fjärde seger i karriären. Malin Andersson sköter hästen.
I loppet därefter tog Veijo Heiskanens Fickle Shine karriärens första seger Fickle Shine fick vandra utvändigt ledaren hela vägen men ändå styrkan och moralen att gå undan till slut.  Det  är Arrow Stables Hästuppfördning som äger och Beata Persson som sköter hästen. Segertiden blev 1.17.1/2140
Daniel Karlsson får representera Åby i Amatör-SM. Tillsammans med sin Stardust Lady så vann Daniel uttagningsloppet till Amatör-SM. Stardust Lady stod för en fin insats då hon från andra utvändigt. In på upploppet blåste Stardust ner samtliga och segern blev mycket säker.
Till biljetterna

© Åbytravet 2024