Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

3 starka hemmavinnare!

Bröderna Ceka hade en otroligt fin onsdagskväll när deras två hästar Une Di Poggio och Pepe Di Jesolo. Det var Jörgen Sjunnesson som körde Une Di Poggio och Jörgen gav det speediga treårsstoet en resa i ryggar och in på upploppet så växlade Une Di Poggio ner samtliga. Det var stoets första seger i karriären och segern var värd 30 000 kronor.
UNE DI POGGIO - Jšrgens Sjunnesson
Pepe Di Jesolo stod sedan för kvällens prestation när han vann på 1.10,2/1640 auto. Thomas Uhrberg körde hästen aggressivt och satte upp farten direkt från start och körde till ledningen efter knappa 500 meter. Varvet gick på 1.09 och Pepe fortsatte att trumma på hela vägen in. Segern var värd 60 000 kronor och det är Ceka Stable som äger hästen.
foto : ma :
 
Carlos Söderström har ett fint tvååringsto i Mill Zo som vann karriärens första seger i den andra starten. Carlos och Mill Zo öppnade bra och tog direkt hand om ledningen. Mill Zo såg sedan mycket fin ut när hon enkelt gick undan med 1,5 längd som segermarginal. Det är ZO HB & Carlos Söderström som äger hästen. Förstapriset var 50 000 kronor.
MILL ZO - Carlos Sšderstršm

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Paravulgate-Programmet till Paralympiatravet och Pokalloppskvalen!

© Åbytravet 2020