OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Red Hawk skrällde på Axevalla!

Micke Å Linderoth skrällde ordentligt på Axevalla som körde Breddlopp under tisdagskvällen. Med 10-årige valacken Red Hawk så körde Micke i spets för andra gången i hästens karriär och det resulterade i andra segern från ledningen. Väl i spets körde Mikael Å i ett jämnt tempo och segermarginalen blev knapp med säker. Det är Stall Red Hawk som äger hästen och vinnaroddset blev hela 50 gånger pengarna.  Maria Törnqvist gav favoritspelarna valuta för pengarna när hon styrde sin A Taste Of Honey till segern senare under kvällen. A Taste Of Honey fick ett lopp som 3/4-häst i andraspår och en vid sista sväng. In på så avgjorde hästen mycket enkelt och vann 10 000 kronor till Stall Hotteies KB i Vara.  Det var hästens första seger i karriären.

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021