Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Red Hawk skrällde på Axevalla!

Micke Å Linderoth skrällde ordentligt på Axevalla som körde Breddlopp under tisdagskvällen. Med 10-årige valacken Red Hawk så körde Micke i spets för andra gången i hästens karriär och det resulterade i andra segern från ledningen. Väl i spets körde Mikael Å i ett jämnt tempo och segermarginalen blev knapp med säker. Det är Stall Red Hawk som äger hästen och vinnaroddset blev hela 50 gånger pengarna.  Maria Törnqvist gav favoritspelarna valuta för pengarna när hon styrde sin A Taste Of Honey till segern senare under kvällen. A Taste Of Honey fick ett lopp som 3/4-häst i andraspår och en vid sista sväng. In på så avgjorde hästen mycket enkelt och vann 10 000 kronor till Stall Hotteies KB i Vara.  Det var hästens första seger i karriären.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020