Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Flera Åbysegrar under torsdagen

Åbyframgångarna fortsatte under torsdagen.  Först ut var Great Victory som tillsammans med Johnny Takter vann lopp 3. Takter fick en bra start från sitt bakspår och satt tidigt i ledningen. Där sträckte hästen på sig hela vägen när någon utmanade och vann på ett fint vis. Segern var värd 30 000 kronor. Det är Christer Otterström som är hästens ägare och uppfödare.
GREAT VICTORY - Johnny Takter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I Åby B-Tränar & Montéförening pris så vann Dollar Access med Stefan Söderkvist. Den Mats Olsson tränade hästen stod verkligen på tur för seger och trots ett tufft lopp vann Dollar Access mycket enkelt. Förstapriset var 30 000 kronor och det är var hästens tredje seger i år. Totalt har Dollar tjänat 853 700 kr varav 218 450 kronor i år. Dollar Access ägs av Hans och Kerstin Olsson AB, Olsson M & C.
DOLLAR ACCESS - Stefan Sšderkvist
 

Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020