Fina framgångar på Jägersro!

Veijo Heiskanen har storform på stallet och tog en dubbel på Jägersro i lördags. Förvandlingsnumret Hope Bo tog andra raka segern och det på ett mycket imponerande vis. Trots 20 meters tillägg satt stoet mycket tidigt i en bra position på innerspår. Veijo backade sig loss 700 kvar och skickade iväg i tredjespår.  Segern blev helt överlägsen och segermarginalen var 5 längder. Det är Peter Bronsman AB och Siag Holding som äger hästen som tjänade 100 000 kronor.
Veijo bytte sedan häst och hoppade upp bakom Tellmeastory som var knallbra tillsammans sin tränare. Trots positionen utvändigt ledaren höll Tellmeastory undan för den smygkörde Breidabliks Nubbe. Segertiden blev 1.13,8/2640 meter och det är Stall Ögonblick som äger hästen. Det var en styrkedemonstration utan dess like och segern var värd 100 000 kronor.  Det var hästens tredje seger i karriären och totalt har han tjänat 318 500 kronor.
foto : lj : kanal 75 media. beata persson och veijo heiskanen genom lagerkrans.bild fšr fri publicering t.o.m. 2016-04-23. foto: lars jakobsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Succédagen för Åbytränarna fortsatte sedan när Pepe Di Jesolo gjorde en strålande prestation utvändigt ledaren Officer C.D. Det var hårt tempo hela vägen och Pepe Di Jesolo krigade verkligen berömvärt upploppet ner. Förstapriset var 110 000 kronor och det var hästens femtonde seger i karriären. Totalt har Pepe tjänat 847 156 kronor och det är Ceka Stable AB i Torestorp som äger hästen.
6-goop-och-ceka-skrattar-ikapp-lj.jpg
 

 
– Nu har vi en rolig tid som väntar.
Det sa Josefine Ivehag sedan hon vunnit första uttagningen i Summer Meeting Monté med favoriten Rock Me (tränad av Mimmi Elfstrand) och därmed kvalificerat sig för finalen på Bjerke den 12 juni.
Rock Me hade ett lopp i kroppen efter sin vinterträning och var helt enkelt bäst.
– Han var bästa hästen, men alla lopp ska ju ridas, sa Josefine som också under loppet visade att hon litade på Rock Me’s kapacitet.
Grovjobbet som först i andraspår, tufft utgångstempo och ändå hade Rock Me avgjort redan i slutkurvan.
– Han fick gå den tunga vägen, men gjorde det jättebra.
Närmast väntar nu ett montélopp i samband med Olympiatravets final, ett montélopp på Solvalla under Elitloppshelgen och sedan finalen av Summer Meeting Monté i samband med Oslo Grand Prix. Där väntar 100 000 NOK på vinnaren.
– Det ska bli jättespännande.
160416_01_3_web
 
 
 

Till biljetterna
Smash Into Pieces

© Åbytravet 2024