4 segrar för Bergh i Frankrike

Stall Bergh hade fina framgångar i Franrike i helgen. Först ut var Aghinetti som tillsammans med Dominik Locqueneux vann på Vincennes, på tiden 1.13,3/2.850 meter.

Dominik Locqueneux träffade starten perfekt och satt i spets direkt. Väl i tät var det aldrig någon fara och segern blev enkel. 24.750 euro tjänade Aghinetti i och med segern. Det är Stall Courant som äger hästen.
RB1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under söndagens tävlingar i Bordeaux tog Stall Berg en dubbel! Först ut var Montdore (e. Love You – Self Made Woman) gjorde sin andra start på fransk mark och precis som i första starten blev det en seger även denna gång. Montdore vann på 1.14,9a/2.550 meter och var tre tiondelar före Ursula Bella i mål. Förstapriset var 10.800 euro. Ägare till Montdore är Per Berg, PEBE Invest AB i Norge.
I ett annat lopp vann Bergh-tränade Vic du Noyer (e. Password – Outfly) på 1.16,8/2.650 meter och hästen var två tiondelar före Vespucci i mål. Förstapriset var 7.200 euro och Vic Du Noyer vann även ett montélopp tidigare i veckan.  Det är Ecurie Etoile i Belgien som äger hästen
Smash Into Pieces till Åbytravet 10 augusti

© Åbytravet 2024