För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

4 segrar för Bergh i Frankrike

Stall Bergh hade fina framgångar i Franrike i helgen. Först ut var Aghinetti som tillsammans med Dominik Locqueneux vann på Vincennes, på tiden 1.13,3/2.850 meter.

Dominik Locqueneux träffade starten perfekt och satt i spets direkt. Väl i tät var det aldrig någon fara och segern blev enkel. 24.750 euro tjänade Aghinetti i och med segern. Det är Stall Courant som äger hästen.
RB1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under söndagens tävlingar i Bordeaux tog Stall Berg en dubbel! Först ut var Montdore (e. Love You – Self Made Woman) gjorde sin andra start på fransk mark och precis som i första starten blev det en seger även denna gång. Montdore vann på 1.14,9a/2.550 meter och var tre tiondelar före Ursula Bella i mål. Förstapriset var 10.800 euro. Ägare till Montdore är Per Berg, PEBE Invest AB i Norge.
I ett annat lopp vann Bergh-tränade Vic du Noyer (e. Password – Outfly) på 1.16,8/2.650 meter och hästen var två tiondelar före Vespucci i mål. Förstapriset var 7.200 euro och Vic Du Noyer vann även ett montélopp tidigare i veckan.  Det är Ecurie Etoile i Belgien som äger hästen
Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021