Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

4 segrar för Bergh i Frankrike

Stall Bergh hade fina framgångar i Franrike i helgen. Först ut var Aghinetti som tillsammans med Dominik Locqueneux vann på Vincennes, på tiden 1.13,3/2.850 meter.

Dominik Locqueneux träffade starten perfekt och satt i spets direkt. Väl i tät var det aldrig någon fara och segern blev enkel. 24.750 euro tjänade Aghinetti i och med segern. Det är Stall Courant som äger hästen.
RB1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Under söndagens tävlingar i Bordeaux tog Stall Berg en dubbel! Först ut var Montdore (e. Love You – Self Made Woman) gjorde sin andra start på fransk mark och precis som i första starten blev det en seger även denna gång. Montdore vann på 1.14,9a/2.550 meter och var tre tiondelar före Ursula Bella i mål. Förstapriset var 10.800 euro. Ägare till Montdore är Per Berg, PEBE Invest AB i Norge.
I ett annat lopp vann Bergh-tränade Vic du Noyer (e. Password – Outfly) på 1.16,8/2.650 meter och hästen var två tiondelar före Vespucci i mål. Förstapriset var 7.200 euro och Vic Du Noyer vann även ett montélopp tidigare i veckan.  Det är Ecurie Etoile i Belgien som äger hästen
Middag i Lyon
Beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar
Konferens
Påsklov på Travskolan

© Åbytravet 2020