För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

2 fina Åbyvinnare under onsdagen!

Mikko Aho visade upp sin stora talang Now Or Never Flair som tillsammans med Carl Johan Jepson stod för en imponerande insats. Trots en stentuff öppning och ett hårt tempo så höll Now Or Never Flair tempot hela vägen. Det var många längder ner till dom övriga hela vägen och Now Or Never Flair vann åkandes. Det var 30 000 kronor i förstapris och segertiden blev 1.16,2/2640 meter och det är Många Bäckar SMå AB & Anders Magnussen som äger hästen.  Det var karriärens första seger.

Karriärens första tog även Photo Lad H.H. som tillsammans med Giuseppe Lubrano. Peppe fick bra snurr på hästen från start och satte sonen till Laddie i ledningen. Photo Lad H.H. höll jämt 1.17-fart och vann enkelt till slut. Det är Stefan Andreasson som är hästens ägare, uppfödare och tränare.

PHOTO LAD H.H. – Giuseppe Lubrano

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021