För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Flera hemmasegrar under årets sista dag!

Det var flera hemmasegrar under årets sista tävlingsdag. Lars Bratell tog årets andra tränarseger när hans Målaresven vann tillsammans med Stefan Persson. Sven lyftade med i ryggen på ledaren och valde att gå ut i slutsvängen. Målaresven vann enkelt på tiden 1.17,5/2140 meter. 12 00 kronor var segern värd och det är Lars Bratell, Birgitta Bratell och H Bengtsson som äger hästen.
MLARESVEN - Stefan Persson
Robert Bergh stall tog en dubbel genom Digital Arhive som var starkast utvändigt ledaren och det samma gällde Darwin Star. Det är Ecurie des Charmes som äger Darwin Star och Ecurie Amazing som äger Digital Archive.
DIGITAL ARCHIVE - Kim Eriksson
DARWIN STAR - Kim Eriksson
Stall Denco tog årets femtiosjunde seger när Persimmon Face vann tillsammans med Stefan Södervkist. Den lite specielle Viking Kronos-sonen gled till ledningen varvet kvar och var sedan ohotad. Det var hästens tredje raka seger. Extra grattis hälsar vi till Stefan Söderkvist som den 1 januari fyller 60 år. Segertiden blev 1.15,7/2140 meter och det var var 25 000 kronor i förstapris
PERSIMMON FACE - Stefan Sšderkvist
 

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021