OBS! Ponnytravtävlingar på lördag 31 juli, banan endast öppen för träning till kl. 10.00. Endast lila, stall 8 får användas till utselning.

Tävlingsbanan och paddocken kommer vara stängd fredag 13/8 på grund av förberedelser inför Åby Stora Pris. Ingen träning eller utselning är möjlig på Åbytravet denna dag, istället hänvisar vi till Balltorp.

Trippelseger på Halmstad

Halmstad körde under måndagskvällen tävlingar och Åbyhästarna höll sig framme i tre utav loppen. Spets och slut verkade vara melodin denna afton!
Olof Thorson fick en bra start bakom sitt fyraårige sto Senorita Rosita. Thorson höll sedan ett jämnt och hårt tempo. Segertiden blev 1.13,5/1640 meter auto och det var hästens första seger i karriären. Det är Olof Thorson som äger hästen och förstapriset var 15 000 kronor.
Leif Ljunggren tog årets första tränarseger när Morgan Atlas vann montéloppet för Alicia J Larsson. Alicia och Morgan hade 20 meters tillägg i starten men var bra med på noterna och fick positionen utvändigt ledaren. Den positionen behöll Morgan större delar av loppet men hade trots det inga problem att försvinna undan till en överlägsen seger. En seger som var värd 20 000 kronor. Segertiden blev 1.15,3/2160 meter.
Kvällen avslutades med Epci Fearless som tillsammans med Peter Untersteiner enkelt vann det avslutande P22-loppet. Spets och slut var segerreceptet. Förstapriset var 10 000 kronor och det var hästens fjärde seger i karriären. Det är I Gunnarsson, P Lembing och J Sarnet som äger hästen.

Köp biljett
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021