För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

Framgångsrik fredag på Kalmar!

Mikael Å Linderoth tog turen till Kalmar och vände hem med en seger. Hedershästen Dokonjo stod för en femstjärnig insats då han trots utvändigt ledaren hela vägen svarade upp dom andra och vann 35 000 kronor. Det var hästens tolfte seger i karriären och det är Glenn Johansson som äger honom. Linderoth har nu kört in över 740 000 kronor och vunnit 10 lopp i år som tränare.
Åbytränaren Håkan E Johansson reste till Kalmar med två egentränade hästar och segrade med båda. Rocky Bear (e. Gift Kronos) var överlägsen när han noterades för andra raka segern. En överlägsen seger tog också stallkamraten Quite Solo (e. Quite Easy U.S.) som rundande konkurrenterna från bakspår. En seger som togs på 1.17,0a/2640 meter.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Åby Stora Pris 14 augusti

© Åbytravet 2021