4 segrar under onsdagskvällen!

Nina Smith tog en oerhört härlig seger när hennes Linnsan T.J. vann tillsammans med Peter Ingves. Ingves gav sin Linnsan en vilsam resa i rygg på ledaren. In på upploppet lyfter Peter Ingves ut Linnsan T.J. i andraspår och hon spurtade rejält hela vägen in i mål. Det var 30 000 kronor till vinnaren och segertiden blev 1.16,4/2140 auto.

Veijo Heiskanen noterades för 2 segrar under onsdagskvällen då Batman Evo och Ransus Girl. Med Batman Evo red Jennifer L Oscarsson ett fint lopp och genom sista svängen så gick hästen urstarkt. Segern blev mycket enkel och det var andra starten i Veijos regi. Det är Dimitri Hedman och Tomi Purmonen som äger hästen.  Det var 30 000 kronor till vinnaren.

Sedan var det dags för Ransus Girl att vinna första loppet i Sverige. Stoet snabbstartade till ledningen och försvann sedan i en 1.12 avslutning. Det är Sharon Stable AB & Harri Onniselkä som äger hästen. Segern var värd 30 000 kronor.

Bo Falsig visade ännu en fin treåring i Evan William Sisu som tog andra segern i tredje starten. Falsig körde sig till spets 1200 kvar och även om Perfekt Kloster närmade sig sista biten så höll Evan William Sisu undan. Segern var värd 30 000 kronor och det är Bo Falsig med flera som äger hästen.

Läs mer om hästarna i loppet
Till biljetterna

© Åbytravet 2024