Med anledning av den fortsatta spridningen av coronaviruset har Svensk Travsport tagit beslut om stopp för publik på svenska travtävlingar.

Beslutet gäller tillsvidare och Svensk Travsport fortsätter att följa utvecklingen och återkommer med mer information om och när nya beslut tas.

Flera åbyframgångar under kvällen!

OkiDokiFace visade rätta ansiktet!
Admir Zukanovic har fått en kanonstart på året och hästarna kommer ut i bländande skick. Så också denna tävlingsdag då OkiDokiFace gjorde sin årsdebut med mersmak. Han dansade från sin konkurrenter med många längder och vann på 15.6. Ägare är Stall Denco HB.
lina Aho + Seyffenstein= sant
lina Aho har ridit Conrad Lugauers Seyffenstein nio gånger i monté och i torsdags kom sjätte vinsten ihop. Imponerande! Ekipaget avgjorde loppet lätt och vann på fina 15.3 på den lite krävande banan. Vinsten var värd 30 000 kr.
Christian Reinestedt i spets hela vägen.
Christian Reinestedt fick låna Cinque Terre av sambon Mimmi Elfstrand och förvaltade förtroendet väl. Han skickade Cinque Terre direkt till spets och var sedan aldrig hotad trots att segermarginalen i mål endast var med ett huvud. Detta var Christians andra vinst på tävlingsbanorna och fler lär följa.

Lunch i Lyon - STÄNGT
Beslut om stopp för publik
Konferens
Köp Paravulgateprogram!

© Åbytravet 2020