För aktiva: Tävlingsbanan och paddocken är stängd 18-23 juni pga. av ridsportstävlingar. Ingen träning och utselning är möjlig under denna period. Vi hänvisar till Balltorp dessa dagar.
Tävlingsbanan kommer hållas öppen för träning på midsommardagen, lördag 26 juni, men stängd som vanligt fredag 25 juni (midsommarafton) samt söndag 27 juni.

4 segrar på Halmstadtravet

Stefan Granlund och Peter Leeb tog en seger på Halmstad när deras Benellie vann. Kaj Widell satte hästen i rygg ledaren och när ledaren galopperade 600 kvar ryckte Kaj undan och segermarginalen blev 8 längder.  Segern var värd 25 000 kronor. André Eklundh har en närmast hysterisk form i stallet och nu vann Gal Gadot Racing ett 50 000 kronors lopp. Hästen fick en tuff öppning i bena men höll enkelt undan på 1.16,0/2140 auto. Det är Grinderhall Racing AB i Halmstad som äger hästen. Håkan E Johansson har en fin löphäst i Rocky Bear som tog årets femte seger tillsammans med Håkan E Johansson. Håkan gav sin  häst ett fint lopp i ryggar och hästen tog ner Bankrobber sista biten. Seger var värd 35 000 kronor. Ulf Borekull har bra form på grejerna och med Boston Bore så var spets och slut som gällde. Johan Untersteiner kunde finåka ifrån motståndet sista biten till segern.

Lunch i Lyon - Öppet!
Publik och Covid-19
Sommaraktiviteter på Åby Travskola
Euro Classic Trot 2023

© Åbytravet 2021